TATO 2014-60
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338127
+371 28663933
Uzdot jautājumu latviešu
русский

ĀFRIKA - Tanzānija, Safari parks un pludmales atpūta Zanzibarā 01.11.2024.

 

ĀFRIKA

Tanzānija, Safari parka apmeklējums un pludmales atpūta Zanzibarā

01.11.2024. – 11.11.2024.

 

Tanzāniju ne velti sauc par labāko safari vietu.

Tā ir unikāla iespēja redzēt mežonīgo dabu maksimālā tuvplānā. Civilizācijas neskartas vietas, kur kūsā dzīvība – lieliska savā daudzveidībā un spējā pārsteigt pat pieredzējušus ceļotājus. Svītrainās zebras, staltie ziloņi, kokos leopardi laiski nolaistām ķepām, plankumainās hiēnas un zāli grauzoši mierpilni ragainie bifeļi – tas viss tepat, pa īstam un tieši jums blakus.

Tā ir pavisam cita pasaule, mežonīga un brīnišķīga, kas ļaus sajusties kā pirmatklājējam un redzēt eksotiskos dzīvniekus to dabīgajā dzīves vidē

 

 

 

Cena norādīta EUR/ vienai personai:

 

Viesnīca

1 cilv. DBL divvietīgajā / TRPL trīsvietīgajā numurā

1 cilv. SGL vienvietīgajā numurā

Bērnam līdz 12.g.v.

3* Smile Beach Hotel/ Standard/ BB/

2 500 EUR

4190 EUR

2 350 EUR

4* Nungwi Beach Resort / Garden room / HB/

3 100 EUR

5 500 EUR

2 990 EUR

5* Royal Zanzibar Beach Resort / Superior/ All inclusive//

3 400 EUR

5 990 EUR

3 100 EUR

Ir pieejamas arī citas viesnīcas, kā arī var pasūtīt citu ēdināšanas tipu

 

Papildus biļete (var pasūtīt pie mums vai iegādāties biļeti saviem spēkiem) :

01.11-11.11.2024 - 1200 eur 

 

1. diena Lidojums Rīga – Stambula 12:55-16:50 (ceļā ~3 stundas). Izlidošana no Stambulas 20:30. (ceļā ~9 stundas). 

2. diena Ierašanās Zanzibāras lidostā plkst. 03:50 no rīta, pasu un muitas kontrole, transfērs uz viesnīcu. Atpūta Indijas okeānā.

3.-6 diena Brīvais laiks, atpūta pludmalē. Piedāvājam ekskursijas (pēc pašu izvēles, par papildu samaksu, cenas var mainīties): 

Akmens pilsēta ~ 35USD

Ekskursija akmens pilsētā sāksies no rīta, un tās laikā apmeklēsiet Darajani tirgu, kur notiek zivju izsoles. Tālāk gids vedīs uz Beit El Adzhayb jeb Brīnumu namu – ēku ar pirmo liftu Austrumāfrikā, apmeklēsiet arī 17. gadsimtā celtu arābu fortu, senu ambulanci, kuru izceļ izsmalcināti cirsti balkoni un vitrāžas, no koraļļu kaļķakmens celtu angļu baznīcu, Sultāna pili, kur glabājas karaliskās ģimenes sadzīves priekšmeti un dārgakmeņi, apmeklēsiet arī Malindi mošeju, kas ir viena no senākajām mošejām Zanzibārā.  

Cheetah’s Rock ~ 35USD

Tas ir dzīvnieku aizsardzības centrs, kura apmeklētājiem ir iespēja paglaudīt lemurus, zebras, galago un citus dzīvniekus. Centrā mitinās gepardi un baltās lauvas. Šī ir vispopulārākā ekskursija, kurā var nofotografēties ar gepardu un mazu lauvēnu.

Cietuma sala ~ 35USD

Čangū jeb cietuma sala reiz tika lietota kā karantīnas zona dzeltenā drudža laikā, britu celtais cietuma komplekss paredzētajam nolūkam tā arī nekad nav ticis izmantots. Salas populārākais apskates objekts ir milzīga gigantisku bruņurupuču kolonija – ar tiem var fotografēties, tos var pabarot un glaudīt parka personāla uzraudzībā.

Ekskursija uz Nungvi ~ 35USD

Ekskursijas laikā iepazīstiet vietējo iedzīvotāji sadzīvi Nungvi ciematiņā. Gidi parādīs arī kādreizējās portugāļu apmetnes drupas, kā arī apmeklēsiet jūras bruņurupuču rehabilitācijas centru. Nungvi pludmalē – kas ir triju labāko Āfrikas pludmaļu topā – pēc pašu vēlēšanās varēsiet daivot vai snorkelēt, kā arī baudīt saulrietu.

 

7. diena Тransfērs uz lidostu, lidojums uz Kilimandžaro (vai uz Arušas pilsētu). Pirmā diena safari Tarangire parka apmeklējums, kurā mīt milži un ilgdzīvotāji ziloņi un baobabi. Tarangire nacionālajā parkā ir daudzveidīga ainava. Šeit dzīvo visi pieci lielo Āfrikas piecinieka pārstāvji: lauvas, leopardi, ziloņi, bifeļi, degunstis. Tarangire ir pazīstama ar lielāko ziloņu populāciju Tanzānijā. Vienlaicīgi varēsit redzēt vairāku desmitu ganāmpulku, zebras, gazeles un daudzi citi.Nakts Lodge (iekļautas brokastis, pusdienas, vakariņas). Nakts Lodge (iekļautas pusdienas, vakariņas).

8. diena Otrā diena safari, kurā apmeklēsiet Serengeti nacionālo parku. Šis milzīgais parks Tanzānijā ir divreiz atzīts par labāko Āfrikas parku. Serengeti savannas plašumos dzīvo lauvas, gepardi, leopardi, ziloņi, žirafes, nīlzirgi, hiēnas un daudzi citi dzīvnieki. Dzīvnieku migrācija dažādās parka vietās novērojama visu gadu. Nakts Lodge (iekļautas brokastis, pusdienas, vakariņas).

9. diena Visas dienas safari, transfērs uz Ngorongoro reģionu. Nakts Lodge (iekļautas brokastis, pusdienas, vakariņas).

10. diena Ceturtā diena safari, kurā apmeklēsiet Ngorongoro krāteri vienu no nedaudzajām vietām uz mūsu planētas, kurā ir augsta dzīvnieku koncentrācija. Šis rezervāts ir pasaulē lielākā vulkāniskā kaldera, 20 km plata un 600 metrus dziļa, kuras ietvaros ir izveidojušās daudzas ekosistēmas. Šī daudzveidība ir devusi parkam visaugstāko dzīvnieku koncentrāciju visā Āfrikā. Papildus lielajam pieciniekam tajā dzīvo gepardi, gnu, gazeles, zebras, hiēnas un vairāk nekā 500 putnu sugas. Ngorongoro lielajiem buļļu ziloņiem ir ārkārtīgi lieli ilkņi, pateicoties vulkāniskās augsnes minerālu saturam. Krātera zonā atrodas upe, vairāki purvi un tvaika ezers Magadi, kas slavens ar savu rozā flamingo populāciju. Jūs varat vērot nīlzirgus. Nakts Lodge (iekļautas brokastis, pusdienas, vakariņas).

11. diena Transfērs uz lidostu. Lidojums Kilimandžaro - Stambula 04:45 - 13:45, Stambula - Rīga 15:30 - 17:40.

 

Safari Tūres cenā IEKĻAUTS:

  • Aviobiļetes Turkish Airlines (caur Stambulu); Transfērs lidosta – viesnīca – lidosta;
  • Bezceļu auto Land Cruiser 4x4 ar paceļamo jumtu;
  • Pieredzējis krievu valodā runājošs gids – vadītājs;
  • Visu maršrutā paredzēto nacionālo parku apkopojums;
  • Programmā norādīto lodge naktsmītņu apmaksa;
  • Trīsreizēja kompleksā ēdināšana safari;
  • Dzeramais ūdens visas tūres ietvaros safari; Medicīniskā aptieciņa; Binoklis (1 gb. vienā automašīnā);
  • Dzīvošana Zanzibāras viesnīcā ar norādīto ēdināšanu.

 

Safari Tūres cenā NAV IEKĻAUTS:

  • Pusdienas un vakariņas viesnīcā (Zanzibārā); Apdrošināšana tūres periodā; Personīgie izdevumi
  • Dzeramnauda gidam (vismaz 50eur apmērā)
  • Tūrisma nodoklis 1 USD par nakti, tūrists maksā reģistrējoties viesnīcā
  • Vīza LV pilsoņiem 50USD  tiek maksāta uz robežas (līdzi 2 fotogrāfijas 3.5 x 4.5),  LV nepilsoņi vīzu kārto iepriekš 120eur (noformēšanas laiks aizņem ~60 darba dienas)

 

 

*Operatoram ir tiesības mainīt viesnīcas un programmas secību, kā arī lidojumu laiku un pārvadātāju.

Mob.(+371) 26522650;  [email protected]


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
E-pasts
Vārds, Uzvārds

Jautājums vai piezīme